წინამდებარე ვებ-გვერდი იყენებს „ქუქის“ და ინფორმაციის შეგროვების სხვა საშუალებებს. წინამდებარე ვებ-გვერდის შემდგომი გამოყენებით თქვენ აცხადებთ თანხმობას, გამოიყენოთ „ქუქის“ და სხვა შესაბამისი საშულებები. კონფიდენციალურობის პოლიტიკა
დადასტურება

ბლიც-ინტერვიუ ქეთი ხატიაშვილთან

ბლოგი:
ივნისი 26, 2018
ავტორი Anika
მარათონის დღემდე რამდენი ხნით ადრე იწყებთ მზადების პროცესს?

გამომდინარე იქიდან, რომ აქტიური ცხოვრების წესით ვცხოვრობ, ფაქტიურად სულ ვარჯიშობ, რაც შეეხება კონკრეტულად მსოფლიო რბენას, სირბილი დავიწყე 3 კვირის წინ.
2. მზადების პროცესში რას ცვლით საკვებ რაციონში? ყველაზე ხშირად რა საკვებს იღებთ?

ზოგადად ძალიან მიყვარს გემრიელად ჭამა და არაჯანსაღი საკვების მიღება, თუმცა ახლა მწრთვნელის რჩევით რაციონიდან ამოვიღე გაზიანი სასმელები, მაიონეზი შევცვალე არაჟნით და დავამატე მოხარშული ხორცი.
3. სპეციალური ცილოვან ან ხილის/ბოსტნეულის სმუზებს ხომ არ ანიჭებთ უპირატესობას?

ვცდილობ ვისწავლო გემრიელი და სასარგებლო სმუზების მომზადება და ვაპირებ აქტიურად ჩავრთო ჩემს კვების რაციონში.
4. ფიზიკური მომზადება მარათონისთვის როგორ გამოიყურება?

ჩემს არსებულ ფიზიკურ აქტივობას დაემატა სირბილი.
5. რა რაოდენობით იღებთ წყალს ყოველდღიურად და ფიზიკურად აქტიურ დღეებში?

რამდენსაც ორგანიზმი მთხოვს, იმ რაოდენობით ვიღებ სითხეს.

ket2

6.

მსგავსი ბლოგები