ამ ყველაფერის წაკითხვის შემდეგ სრულიად ლოგიკურია გაგიჩნდეს მოლოდინი, რომ ჩამონათვალში ხსენებული სიკეთეებიდან ნახევარს მაინც ექნება ადგილი შენ შემთხვევაში. ამიტომაც, ცდილობს არსებული თანხის ფარგლებში შეარჩიო საუკეთესო ვარიანტი. როდესაც არჩევანი დიდია, პროდუქტს კი პირველად იძენ, საკმაოდ რთულია ხოლმე გადაწყვეტილების მიღება, ვინაიდან ინტენსიური რეკლამირების ფონზე, შესაძლოა სოლიდური თანხა გადაიხადო და სრულიად უსარგებლო პროდუქტი შეგრჩეს ხელში.
ასევე უნდა გაითვალისწინოთ ის ფაქტორიც, რომ C ვიტამინის შრატი საკმაოდ პრეტენზიული შესანახია: საიმისოდ, რომ პროდუქტმა ეფექტი მაქსიმალურად შეინარჩუნოს (როგორც წესი, მაქსიმუმ 6 თვე), ის აუცილებლად მუქი შეფერილობის შუშის ფლაკონში უნდა იყოს მოთავსებული, ვინაიდან შუქის და ჰაერის გავლენის ქვეშ, ის მალე იჟანგება და ნადგურდება.
ამიტომაც, დღევანდელ პოსტში ასეთი შრატის სახლის პირობებში მომზადების წესზე მოგიყვებით, რომელიც უფრო საიმედო, ხელმისაწვდომი და არანაკლებ ეფექტიანია. შრატის მოსამზადებლად ინგრედიენტებს ვყიდულობთ აფთიაქში და დოზირებას არ ვაჭარბებთ. დაგვჭირდება 0.5 გრამი ასკორბინის მჟავის ფხვნილი, 3 გრამი გამოხდილი წყალი და 3 გრამი გლიცერინი. გამოხდილ წყალში გავხსნით ასკორბინის მჟავის ფხვნილს, კარგად მოვურევთ და შემდეგ გავამატებთ გლიცერინს.